Djurkommunikation

_till-texten-djurkommunikation-under-knappen-djur-blandat-nov-13-213Djurkommunikation eller djurtolkning är en form av telepatisk kontakt med djuret. Jag försätter mig i en djup form av meditativt tillstånd där omgivning och mina egna tankar, känslor och omgivningens alla intryck stängs av för en stund. Jag öppnar upp för en gemensam plattform med djuret, där vi kan mötas på en annan nivå av medvetande. Djur visar tydligt sin personlighet och är oerhört tacksamma och tillitsfulla för den hjälp de får och att vi ser dem för den de är. Jag känner av de / det aktuella “ problemen ” fysiskt eller mentalt i min kropp och det förstärks genom känslor som djuret utstrålar och som jag fångar upp i min aura. Det kan också vara önskningar och behov just nu. Den kanske är stressad av ett annat djur eller för något i sin miljö. Jag läser av energiflödet hos djuret i det yttre men också i de inre organen. Djuren delar gärna med sig av sin historia och då är det som djuret tar med mig på en resa i en filmsekvens, visar bilder, förmedlar känslomässiga tillstånd.

Det är en fantastisk möjlighet att kunna vara en förmedlande länk mellan djuret och djurägaren. Därmed ökar förståelsen och banden stärks mellan djur och människa. Under hela processen jobbar jag samtidigt med healing som löser blockeringar och ger ett fint flöde av energi i hela dess väsen.

Har djuret något problem som den behöver hjälp i samband med mötet så är komplement som exempel akupressur, örter och homeopatisk behandling fint att ge på plats. Hästar kan få hjälp med grundläggande massage och stretching för att lösa muskelspänningar. Tillsammans med dig som djurägare lägger vi upp en behandlingsplan.

Naturligt enkelt för dig, djuren och naturen!