Resonanshomeopati

Resonanshomeopati är en form för homeopati där modern teknologi används för att mäta var i kroppen du har obalans, bland annat med hjälp av en EKG-liknandede apparat.

canstockphoto36191090I resonanshomeopatin jobbar man med resonanta elektromagnetiska signaler. Dessa producerar strukturella förändringar i vatten, vilka kvarstår vid mycket höga utspädningar som också är mätbara enligt Luc Montagnier, internationell medicinsk forskare. Han menar att höga utspädningar är vattenstrukturer som efterliknar de ursprungliga molekylerna.

Masaru Emoto, en världskänd japansk forskare som genom sin forskning har bevisat att vatten består av kristaller och har bevisat det genom otroligt vackra bilder och hur de förändras. Detta är inget nytt för sensitiva människor och för homeopater som använt sig av detta länge. Han har bevisat att vattenkristallen tar upp medvetenhet i olika former såsom en tanke, ett ord eller en känsla och därmed förändras kvaliteten och energin. I resonanshomeopatin använder man sig av naturens olika energistrukturer t ex från växter och mineralriket i vattenutspädningar.

I resonanshomeopatin kan man använda flera medel vid samma behandlings tillfälle. Här handlar det inte om “lika botar lika principen“ utan om frekvenser. Så som när du ställer in radion på rätt frekvens. Här ställer du in kroppens celler på rätt frekvens på så sätt stärker kroppens cellsystem och man når balans och läkning.