Vad gör jag?

Jag arbetar med hästar och våra vanligaste husdjur som hund, katt och andra smådjur men också med lantbruksdjur. Jag är Diplomerad djurhomeopat och jobbar också som djurkommunikatör/dyretolk, vilket innebär en energiavläsning av dig eller ditt djur, stall, ladugård, hus eller närområde. Se under behandlingar vilka områden inom kroppsterapier som finns möjlighet att få.

Både människor och djur är välkomna! Du ger mig uppdraget, tid och plats som din personliga konsult!

_vad-gor-jag-lovisas-student-025När jag har kontakt d v s djup telepatisk kommunikation med djur så ger jag samtidig healing till djuret och många blockeringar släpper direkt. Ibland är det behov av att kunna komplettera behandlingen med homeopatiska läkemedel, örter eller annan kroppsterapi.

Det fungerar på ett liknande sätt när jag jobbar med homeopatin oavsett om det är på plats hos dig eller på distans. Homeopatiska läkemedel, Bachs blomsteressenser är energimedicin och därför har jag förmågan att även känna av dessa. När jag jobbar på distans är jag en kanal för högre energier och förbindelsen fungerar som en öppning mellan den universella energin och mig till djuret, människan och det homeopatiska läkemedlet eller blomsteressensen du eller djuret behöver.

Du eller ditt djur kan får behandling fysiskt eller mentalt. En unik kombination i mitt alternativa arbete med människor, djur och natur.

Min inspiration, drivkraft och passion är främst att hjälpa Människor, Djuren och Naturen! 

Min vinst är massor av kärlek och glädje!