Om mig

I början av 1990-talet började min resa inom alternativmedicinska utbildningar och  terapier bl.a inom akupunktur, akupressur, örtmedicin, meditation och avspänning. Det har blivit många fler utbildningar genom åren. Jag är också dipl. frigörande dansterapeut, Qi gong instruktör och arbetar med personlig utveckling.

Från allra första början var det örter som intresserade mig. Ur det växte en önskan om att utbilda mig till akupunktör. För att nå dit valde jag att lära mig grundligt om människans anatomi och fysiologi och genom mitt yrke som specialistsjuksköterska har jag samlat mycket kunskap och erfarenhet inom flera områden. Det har varit en stor hjälp och har givet mig en förståelse, blick och helhetssyn dels mellan konventionell Västerländsk medicin och å andra sidan Österländsk medicin. Jag har även studerat komplementärmedicin på Vidarkliniken i Järna “Antoprosofisk medicin för sjuksköterskor “

20160611_140824-1

 

Livet har sina lärdomar och att utvecklas medvetet på ett andligt och själsligt plan har varit viktigt för mig. Och inte minst att hitta tillbaka bakom glömskans ridåer.

 

I mitt hjärta återfann jag barndomens nyfikenhet, kreativitet och inre seende.

Jag kände tidigt i mitt liv en djup längtan av att återknyta kontakten med min kraft och mitt innersta väsen. Dels genom kärlekens ljus men också till den starka närvaron av andra dimensioner som jag hade upplevt mycket klart och kraftfullt redan som litet barn. Mitt tidigaste minne av det var i treårsåldern då jag “ såg ljuset “ ifrån tre änglar omkring mig. Det var en stark upplevelse av andra dimensioner. Naturen har alltid varit och är fortfarande av en speciell betydelse för mig. Det var också där jag som liten upplevde en stark andlig närvaro. Jag fascinerades av stillheten och ljuset vilket tillät mig att bara vara och så har det fortsatt att vara genom livet.

Närheten till naturen är mitt livselexir. Hit söker jag mig för att hämta kraft, rening, ljus och känslan av  harmonins flöde och tillhörighet.

Jag känner en stark kärlek och ödmjukhet inför livet och allt levande !

Med fötterna på jorden och händerna i himmlen!